HTML

EGÉSZSÉG / SZÉPSÉG / MUNKA

EGÉSZSÉG / SZÉPSÉG / MUNKA

Facebook oldalunk!

Címkék

Címkefelhő

Szürkének látszom?

2012.01.09. 12:43 egészség/szépség/munka

 Érdekes, hogy senki sem szeret szürke lenni. Elbizonytalanodva néha feltesszük a kérdést: "Vajon szürkének látszom?" - de egy egészséges önbizalommal rendelkező nő, soha nem látja magát átlagosnak. És ez így van jól!

 Ha valaki mégis a szürkeség láthatatlanságát felölti magára, akkor annak oka van. Lelki okai vannak, s érdemes ezzel foglalkozni. Ne akarj eltűnni a tömegben, sem külsőleg sem belsőleg! Ha magadat szürkének látod, hogyan vélekedik erről a környezeted? Tegyél magadért még ma! Nézz tükörbe, nézz a lelkedbe! Ilyen akarsz lenni? Ilyen akartál lenni? Biztosan nem! Hát változtass! Itt az ideje, hogy sokkal többet foglalkozz magaddal! (kép)

Épp a hétvégén láttam egy Barbra Streisand filmet, címe: Tükröm tükröm! A filmben Rose hihetetlen változáson megy keresztül. Ami régen jó volt, az most már nem elég, nem megfelelő. Ajánlom mindenkinek, akinek a szürkeség megfordult a fejében! (kép)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha szeretnél csajos csoportunkhoz csatlakozni, megteheted itt!

S.O.S. Esküvő

Szólj hozzá!

Címkék: egér láthatatlan szürke

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-szepseg-munka.blog.hu/api/trackback/id/tr613531296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása