HTML

EGÉSZSÉG / SZÉPSÉG / MUNKA

EGÉSZSÉG / SZÉPSÉG / MUNKA

Facebook oldalunk!

Címkék

Címkefelhő

Kortól függetlenül - SZÉPSÉGSZALON

2011.08.09. 10:17 egészség/szépség/munka

 SZÉPSÉGSZALON - ÖSSZEFOGLALÓ

Témánk: SZÉPSÉGSZALONOK! Milyen gyakran jársz szépségszalonba? MI ott a fontossági sorrend? Fodrász? Kozmetika? Köröm? Masszázs? Szerinted melyik "dob" rajtad a legtöbbet? Évente mennyit költesz a szépségedre a szalonokban?

(kép)

A válság kapcsán, felmerült bennem, hogy mi újság a szépségszalonok környékén. Költünk-e még mi nők a szépségünkre, vagy elhanyagoljuk magunkat, vagy más, takarékosabb, alternatív megoldásokat találunk? Az megállapítható, hogy mindenki ad a külsejére, s egy jó frizura nélkülözhetetlen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Meg kell állapítani, hogy igen, járunk szépségszalonokba. Fodrász, kozmetika, körömápolás, egyiket sem hagyjuk ki.

 

Egyedül a masszázs az, amit akkor veszünk már csak igénybe, ha kimondottan kényeztetni szeretnénk magunkat, vagy egészségügyi bajaink vannak. De ez nem is baj, hiszen valahol mindenkire hat a válság, s valahol spórolni is kell. Persze sokkal jobb lenne, ha a kényeztetés is az órarendünk része lenne.

A városban sétálva - meg kell állapítanom - rengeteg bezárt, kiadó és eladó üzletet látni. Érdekes, hogy szépségszalonok nem árválkodnak elhagyatottan sem belvárosban, sem külvárosban. Ebből azt a következtetést lehet levonni, ahogy egy szépségszalon tulajdonosa is írta, hogy a hölgyek járnak csinosodni, jól is érzik ott magukat, de kevesebbet költenek. Ez még mindig egy szerencsés dolog, mert van ügyfél, s ha az árbevétel kevesebb is, azért működni tudnak. Ezt, sok másik ágazatról nem lehet elmondani.

Persze, akik jobban megszorították a költségvetésüket, otthoni "csináld magad" módszerrel ezreket tudnak spórolni havonta. Különböző értékesítői hálózatokon keresztül remek termékekhez jutnak hozzá, s professzionális anyagokkal tudják elérni a kívánt külsőt, sőt akár még pénzt is kereshetnek vele, ami nem rossz, a mai világban. Az Avon-t talán nem kell bemutatni senkinek. Aránylag olcsó tömegtermékeivel mindenki találkozott már, s vannak olyan termékek, melyek ár-érték megközelítésben tényleg kiváló, s tanácsadónői kellemes fizetéskiegészítést tudnak vele keresni. A másik ilyen hálózat, ami felmerült az egy kevésbé ismert amerikai cég. Viszonylag magasabb áron kínál kimondottan magas "high natur" termékeket, ami annyit jelent, hogy nem tartalmaz kőolajszármazékot, és természetes alapanyagokból készül. Mindehhez tartozik egy gép, aminek az ipari változata kozmetikában használatos, galvánárammal működő kis masina. Ezzel valóban csodás hatást lehet elérni a ránctalanítás terén. A hálózat munkatársai a viszonylag magas árfekvés miatt, magas jutalékok által, kimondottan jól keresnek, többen főállásban. Persze nem szeretnék senkit ámítani, mindkét hálózatban a keresetért meg kell dolgozni, s az elején be is kell fektetni.

 

 

Azzal tudnám befejezni, hogy:

Legyetek szépek, mert tetszeni jó!

 

 

 

(kép)

 

Ha szeretnél hasonló témákban olvasni, írni vagy vitatkozni, jelentkezz be csajos csoportunkba itt!

 

készítette: sos-esküvő Összes írásunkat megtaláljátok FaceBook oldalunkon: Senia Group

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-szepseg-munka.blog.hu/api/trackback/id/tr13136352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása