HTML

EGÉSZSÉG / SZÉPSÉG / MUNKA

EGÉSZSÉG / SZÉPSÉG / MUNKA

Facebook oldalunk!

Címkék

Címkefelhő

Pornófüggőség

2012.02.01. 09:24 egészség/szépség/munka

Bánfi Kata témája a csajos csoport részére

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mikortól beszélhetünk függőségről? Megmérgezheti -e, megmérgezi – e a kapcsolatot a pornó? Vajon miért néznek a férfiak pornót? (kép)

Egy ismerősöm mesélte el, hogy a mostani kedvese bizony az együttléteket felcserélte a netes pornóra. Napi másfél – két órát nézi a neten. Le is menti a képeket. És lényegében a szexuális életük a nullával lett egyenlő. Vajon a nők miért idegenkednek a pornótól? Talán mert félnek bevallani, hogy bizony ők is megnézik a csinos nőket, vagy mert úgy érzik, hogy a pornóban leállatosítják a nőket? 
Szerintem lehet szerves része egy kapcsolatnak a pornó. Nyilván nem állandó jelleggel, de időnként lehet beindítója az együtt létnek egy egy ilyen film. Természetesen ezeknek semmi közük a szeretkezéshez. Nem állítom. És azt sem, hogy ebből kell az ismereteket megszerezni. Viszont kiegészítheti a kapcsolatot. 
Befolyásolhatja – e a pornóban szereplő „nőideál” a férfiak ízlését, vagy elkorcsosítja és az lesz náluk a nyerő, amit abban látnak. Vagy ettől függetlenül képesek meglátni egy kevésbé pornócsillagra hasonlító nőben is  a szépet. 
Miért idegenednek a nők a pornótól, és a pasik miért nem?
 
 
Ha szeretnél a csajos csoport tagja lenni, jelentkezz be itt!

Szólj hozzá!

Címkék: függőség nők pasik

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-szepseg-munka.blog.hu/api/trackback/id/tr734042563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása