HTML

EGÉSZSÉG / SZÉPSÉG / MUNKA

EGÉSZSÉG / SZÉPSÉG / MUNKA

Facebook oldalunk!

Címkék

Címkefelhő

Halloween party

2011.09.27. 09:05 egészség/szépség/munka

A Halloween nem tipikusan magyar ünnep, de szépen lassan átkúszott hozzánk Amerikából. Mivel nagyon vicces és hangulatos rendezvények születnek és születhetnek a Halloween témára fűzve, egyre többen tartanak Halloween party elnevezésű bulikat. Céges rendezvénynek, ügyfélpartinak kimondottan nagyon jó lehet.

Egy ügyfelünknek ajánlottunk ki egy Halloween partit, mert november elején ünnepli a cég a 13. születésnapját. Sajnos ezt a koncepciót nem fogadták el, pedig a helyszín (Casino), az időpont, a vendégek és a 13-as szám, tökéletes lett volna erre az eseményre. (kép)

 

Szeretnénk egy kis ízelítőt adni, hogy megjöjjön a kedvetek egy igazi, vicces és jó hangulatú Halloween party szervezésére.

Nem a csontvázakra és a zombikra hegyeznénk ki a dolgot, hanem a boszorkányokra, fekete macska, szerencse, szerencseszám, jósnő és rengeteg tök, na és gyertya!

 

 

 

 

 

(kép1)

(kép2)

(kép3)

 

Lányok jelmezben, vagy testfestve boszorkányként, halloween torta, és látványos persze ízletes koktélok! Boszorkányos jósnő, aki kristálygömbből megmondja a jövőt, és ősz miatt különleges borkóstoló!

Sajnos ez a party csak terv maradt...

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is!

készítette: Senia Rendezvény

 

Szólj hozzá!

Címkék: party halloween rendezvény céges

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-szepseg-munka.blog.hu/api/trackback/id/tr423259519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása