HTML

EGÉSZSÉG / SZÉPSÉG / MUNKA

EGÉSZSÉG / SZÉPSÉG / MUNKA

Facebook oldalunk!

Címkék

Címkefelhő

Mire buknak a pasik? - Összegzés

2011.07.30. 20:10 egészség/szépség/munka

Gratulálok lányok, ez fantasztikusan sikerült!  

Dénes Tamás, pénteki rovatában felvilágosított minket, hogy a pasik a cicikre és popsikra buknak. Na jó, ezt eddig is sejtettük... De mi volt a csajok vélemény minderről? Igazat adtak Tominak, de nem örülnek ennek. Persze a fiatal, csinos lányoknak nincs ez ellen kifogásuk, szeretnek tetszeni. Az idősebbek úgy gondolják, hogy rajtuk lehet, hogy nincs annyi néznivaló, de vannak más értékeik...

(forrás)

Aztán kiderült, hogy egy szép dekoltázsról nem tudják levenni a szemüket, teljesen mindegy, hogy ki viseli.

Kicsit elterelődött a gondolatmenet az internetes ismerkedés tapasztalatainak megosztására. Többen már nem ismerkednek neten, de néhányan úgy gondolják, ha már ott unalmas a pasi, akkor nincs értelme időt pazarolni rá, vagyis szűrőként használható. Mindenesetre találkoztam néhány érdekes meglátással, például: " a külső vonz, a belső megtart "! Ez nagyon találó!

Tehát hölgyeim, legyünk csinosak, igényesek, ciciket kitenni, mert a nőiességünk az, amire a pasik buknak! Akár tetszik, akár nem!

Azért jó volt kicsit szapulni a pasikat, és megállapíthatjuk, hogy "tökös csajok" vagyunk, ha erről van szó! Ez a rovat jó ötletnek tűnik, remélem hasonlóan közkedvelt lesz minden pénteken! Dénest Tamás a kedves modorával mindenki szívében helyet kap! 

Találkozunk a csoportban! Ha nem vagy a tagja, itt tudsz belépni!

 

 

Készítette: sos-esküvő 

Szólj hozzá!

Címkék: nők pasik

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-szepseg-munka.blog.hu/api/trackback/id/tr33112702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása