HTML

EGÉSZSÉG / SZÉPSÉG / MUNKA

EGÉSZSÉG / SZÉPSÉG / MUNKA

Facebook oldalunk!

Címkék

Címkefelhő

Számoljunk csak - BOTRÁNYOS ADÓK

2011.10.27. 20:26 egészség/szépség/munka

BOTRÁNYOS ADÓK

Ahhoz képes, hogy a kormány úgy nyert a választásokon, hogy az országot illetve az ország gazdaságát adócsökkentéssel lehet helyrehozni... Számoljunk egy kicsit, hogy mi is történt, mi történik, és mi fog történni adó ügyben, ami most körvonalazódik:

(kép) 

1. Bevezetésre került a chips adó, melyet tovább bővítenek.

2. Az egykulcsos szja-t átalakítják kétkulcsossá, és növelik.

3. Áfa emelkedik 27%-ra.

4. Jövedéki adó növelése.

5. Regisztrációs adó növelése.

6. Ingatlanadó bevezetése. (!!!) a piaci érték??? 3%-a a felső határ, amit most mégsem szeretnének maximalizálni...

7. A kötelező biztosítás mellé baleseti adó.

8. A gépjárműveknél a "súlyadó" átalakítása és növelése.

9. Használt autók átírásának a díjának a növelése. (ez is biztos valamilyen adó)

10. Szerencsejáték adó növelése (500%)

11. Szociális hozzájárulási adó (munkabér 27%-a)

12. Eb adó

13. Pornó adó

Az már csak hab a tortán, hogy a minimálbért is emelik.

Kérdésem a következő:

Ki fog adózni? A cégek nem bírják a terheket, csődölnek, megszűnnek, leépítenek. Soha nem látott mennyiségben mennek tönkre a cégek. Ebből következik, hogy nem is adóznak. Ebből következik, hogy nincsenek munkahelyek, vagyis nincs alkalmazott, így az sem adózik.

Javaslatom: Aki magyar, legyen fényevő! Lakjon sátorban, a telet fűtés nélkül télikabátban húzza ki. Így minden összeírt lakás az államé lehetne, cserébe családonként 1 db sátrat és létszámtól függően 3-4-10 télikabátot kellene csak adni. De azért én ezért is adót szednék a helyükben. Hát még a fényért, amit megzabálunk!

Lassan odajutok, hogy jobb lett volna, ha 2009-ben államcsődöt jelentünk. Ez a szép lassú halál sokkal rosszabb, mint a kamikaze államcsőd!

Ha kihagytam volna valamit a bevezetett és bevezetésre kerülő adónemek közül, kérek kis segítséget, mert sajnos ezt 2 kezemen már nem tudom számon tartani, és hát nem vagyok túl okos, mert nem tudom kiszámolni, hogy hány 1000%-os haszonkulccsal kellene dolgoznom ahhoz, hogy haza is tudjak pénzt vinni. Szívesen veszek minden kiigazítást, ha valamit kihagytam, vagy rosszul írtam. Nem tudományos értekezésnek szántam, de ez a 27%-os új adónem kiverte ma a biztosítékot!

 

Szólj hozzá!

Címkék: botrány adó

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszseg-szepseg-munka.blog.hu/api/trackback/id/tr863334820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása